Staňte se kybernetickým superhrdinou za méně než 40 USD s tímto školením o etických hackerech

Autor: Louise Ward
Datum Vytvoření: 5 Únor 2021
Datum Aktualizace: 3 Červenec 2024
Anonim
Staňte se kybernetickým superhrdinou za méně než 40 USD s tímto školením o etických hackerech - Technologie
Staňte se kybernetickým superhrdinou za méně než 40 USD s tímto školením o etických hackerech - Technologie

Obsah


Abyste zastavili hackera, musíte myslet jako hacker. Chcete-li začít přemýšlet jako o hackerovi, zamíchejte svazek etických hackerů z roku 2019.

S tím, jak se počítačová kriminalita stává epidemií, stále více společností hledá lidi, kteří si mohou vyzkoušet své zabezpečení sítě. Tito lidé jsou známí jako etičtí hackeři a v podstatě jsou to kybernetičtí superhrdinové.

Trénink na kariéru kybernetické bezpečnosti může stát paži a nohu, ale právě teď můžete zabalit balík 2019 Ethical Hacker Bundle za pouhých 39 dolarů. Tato obrovská učebnice obsahuje 10 kurzů a více než 180 hodin praktických lekcí v oblasti etického hackování.

Rozpoznat a zabránit kybernetickým útokům dříve, než mohou způsobit poškození

Během více než 1 200 lekcí vám toto školení ukáže, jak rozpoznat a zabránit kybernetickým útokům dříve, než mohou způsobit poškození. Naučíte se penetrační testování, vyšetřování počítačové kriminality, možnosti útoku a obrany Pythonu a další základní nástroje pro hackování bílých klobouků.


Tento balíček vám navíc pomůže pracovat na třech průmyslových certifikačních zkouškách, jako je CompTIA A +. Bude to vyžadovat určité odhodlání, ale šestimístný plat, který byste mohli přistát s novými dovednostmi, bude určitě stát za to.

Stručný přehled balíčku etických hackerů z roku 2019:

  • Školení etického hackera (hodnota 2 000 $)
  • Analytik Cyber ​​Threat Intelligence Analyst (hodnota 100 $)
  • Pokročilý analytik perzistentních hrozeb (hodnota 100 $)
  • Školení počítačového hackera a forenzního vyšetřovatele (hodnota 100 $)
  • CompTIA A + Certification Prep (hodnota 100 $)
  • CompTIA Security + Příprava na certifikaci (hodnota 100 $)
  • CompTIA Network + Certification Prep (hodnota 100 $)
  • Školení bezpečnostních analytiků (hodnota 100 $)
  • Etický hackerský Bootcamp (hodnota 2 083 $)
  • Etické hackování pomocí Pythonu (hodnota 100 $)

Celý balíček má kombinovanou hodnotu téměř 4 900 $, ale nyní se můžete zaregistrovat za pouhých 39 $. Vzhledem k tomu, že výcvikové kurzy pro etický hacker a bootovací kurz pro etický hacker mají maloobchodní hodnotu přes 2 000 $, jedná se o docela nabídku.


Stiskněte tlačítko níže a vyzkoušejte to.

Tým AAPicks píše o věcech, o kterých si myslíme, že se vám budou líbit, a můžeme vidět podíl na výnosech z jakýchkoli nákupů uskutečněných prostřednictvím partnerských odkazů. Chcete-li zobrazit všechny naše nejžhavější nabídky, vydejte se na AAPICKS HUB.

Líbí se vám tato dohoda? Podívejte se na trezor, nejlepší způsob, jak zabezpečit svá online data za pouhých 9,99 $ / měsíc.





Zákaz Huawei je tále v plném rozahu, i pře rachotání, že některé dveře by mohly být brzy otevřeny. Mezitím e technologie Huawei 5G může tále dotat do pojen...

Nová zpráva od Global Data (protřednictvímZDNet) zkoumá portfolia 5G ítí pěti největších telekomunikačních polečnotí na větě. Z pěti zkoumaných polečn...

Zajímavé Příspěvky