Vylepšete své vyhlídky pomocí školení Microsoft Excel pro začátečníky

Autor: Louise Ward
Datum Vytvoření: 5 Únor 2021
Datum Aktualizace: 1 Červenec 2024
Anonim
Vylepšete své vyhlídky pomocí školení Microsoft Excel pro začátečníky - Technologie
Vylepšete své vyhlídky pomocí školení Microsoft Excel pro začátečníky - Technologie

Obsah



Microsoft Excel může vypadat jako neporazitelná bestie. Jen přijít na to, jak formátovat data, může mít pocit, jako by praskal Da Vinciho kód. Možná proto je tolik lukrativní kariéra jsou silně spojeny s tímto výkonným softwarem pro šíření čísel.

Nezoufejte. S pěti výukové sady a hodin praktických konzultací, 2019 Microsoft Excel Bootcamp Bundle vám pomůže pochopit Excel. V tuto chvíli můžete získat školení za pouhých 39 dolarů od Tech Deals - 97% sleva je to celková hodnota.

Vzhledem k tomu, že data nyní dominují prodejům, financím a dalším sektorům, jsou dovednosti aplikace Microsoft Excel cennější než kdy jindy. I když vám matematika pomůže, může vám tento balíček pomoci transformovat vás do průvodce Excelem.

Balíček Bootcamp 2019 aplikace Microsoft Excel


lekce videa začínají od nuly, prohlídka softwaru. Jakmile budete vědět, jak se pohybovat v rozhraní, naučíte se, jak zadávat data, formátovat buňky a další základy.

Kurz Advanced Excel vám ukáže, jak na to analyzujte svá data pomocí vzorců a maker. Zjistíte také, jak vytvářet poutavé grafy, zatímco specializované kurzy vám pomohou zvládnout kontingenční tabulky, VBA a obchodní analýzu. Tyto dovednosti by měly zapůsobit na každého zaměstnavatele a dostanete osvědčení o dokončení k ověření vašeho tréninku.

Právě teď je celý balík pouhých 39 $ a dostanete celoživotní přístup na všech pět kurzů. Není divu, že se již zaregistrovalo přes 4 000 lidí.

Stiskněte tlačítko níže abyste mohli tuto nabídku Microsoft Excel využít před vypršením její platnosti.






Mi Note 10, známý také jako Mi CC9 Pro v Číně, e v Evropě uvádí na trh 6. litopadu. Xiaomi ušetřila žádné úilí při propagaci telefonu pěti fotoapar&#...

Xiaomi uvolňuje další prémiová zařízení, aby zbavila předtavy, že e jedná o výrobce levných zařízení. U zařízení, jako je Redmi K20 Pro a ny...

Doporučujeme Vám Vidět