Deal: Ušetřete 98% na balíčku Premium 2020 Learn to Code Bundle

Autor: Monica Porter
Datum Vytvoření: 22 Březen 2021
Datum Aktualizace: 1 Červenec 2024
Anonim
Deal: Ušetřete 98% na balíčku Premium 2020 Learn to Code Bundle - Technologie
Deal: Ušetřete 98% na balíčku Premium 2020 Learn to Code Bundle - Technologie

Obsah


Pokud je vaše novoroční předsevzetí a budoucnost v kódování, není příliš brzy na přípravu. Toto je vaše příležitost k vyzvednutí balíčku Premium 2020 Naučte se kódovat pouze za 45 USD dostat náskok.

Tento přátelský pro začátečníky výuková sada má vše. Naučíte se základy téměř tuctu programovacích jazyků Java a Python na AngularJS a HTML5. Silné praktické zkušenosti v mnoha jazycích vám pomohou stát se švýcarským armádním nožem kódovacích dovedností.

Ponořte se do téměř 150 hodin kódování obsahu.

Nedělejte si starosti s tím, že se tam a tam učíte půl hodiny v každém jazyce; existují téměř 150 hodin kódování obsahu zabaleno do této výukové sady a získáte celoživotní přístup. Můžete se naučit více než 1 400 učit se kódovat lekce a rozvíjet projekty od nuly.


V první lekci se naučíte kódovat aplikaci blogu podle kombinující Express, MongoDB a sémantické uživatelské rozhraní. Po vytvoření blogu budete vyzváni, abyste vytvořili klon Yelpu. Pokud jste se chtěli ponořit do databází, je tu lekci, která se věnuje zdokonalování vašich MySQL dovedností.

Osobně mám nejoblíbenější lekci v balíčku Javascript: Porozumění divným částem. Proč? Protože to ukazuje, jak hluboká je tato výuková souprava. Pokud se chcete naučit kódovat, nemůžete se pouze naučit základní funkce učení vtipů každého jazyka. Musíte být schopni překonat škytavky na silnici beze strachu.

Nejdůležitější informace o balíčku do roku 2020:

  • Bootcamp webového vývojáře full stack - Hodnota 200 $
  • Naučte se Python Programování ve 150 krocích - Hodnota 200 $
  • Hluboká učení Masterclass: Klasifikace obrázků s Keras - Hodnota 200 $
  • Learn Flutter and Dart: Complete Projects Development Projects - Hodnota 500 $
  • JavaScript: Porozumění podivným částem - Hodnota 200 $

Balíček Learn to Code Bundle 2020 má společnou maloobchodní hodnotu více než 2 500 $. Využitím této dohody jste Úspora 98% z maloobchodního prodeje a platí jen 45 dolarů.


Přes 2000 lidí se již přihlásilo. Připojte se k nim, zatímco můžete pomocí tlačítka níže.

Není pro vás tato dohoda zcela vhodná? Chcete-li zobrazit všechny naše nejžhavější nabídky, vydejte se na OBCHODNÍ HUB.





HMD Global natavil latku pro aktualizace ytému Android opravdu, opravdu vyoko. Je pravděpodobné, že žádný jiný výrobce telefonů nebude chopen doáhnout výšek def...

Přetože je polečnot HMD Global jedním z nejrychleji rotoucích výrobců martphonů na větě, její přítomnot v UA i tále žádá mnoho. To by e mohlo změnit v roce 2019...

Sovětský